Om Installera

Om Installera - Vår företagsfilosofi

Förkloka!

Hur många gånger har man inte varit efterklok. Varför tänkte vi inte på det... Varför var vi dumsnåla... Tänk om vi vetat om vilka möjligheter det fanns... Tänk om man konsulterat en teknikdesigner innan man byggde om eller byggde nytt... Då skulle man kunna få teknik, design och inredning som harmonierar och som samspelar. Exakt som vi skulle ha velat haft det.

Vi hjälper er att vara förkloka. Boka ett kostnadsfritt möte med vårt designteam, ta med er era ritningar eller skisser så ger vi er en idé om vad ni riskerar att missa!

Har ni redan byggt nytt eller renoverat? 

Misströsta inte, hör av er ni också. Numera finns det snygga eftermonteringslösningar också.

Kvalitetsmedvetna!

Dags att köpa ny hemelektronik. Allt för många gånger har vi varit i den sitsen själva. Vi vägrar vara hänvisade till stormarknaderna där man aldrig kan få den service man vill ha. Tänk att i lugn och ro, hemma, få den hjälp man vill ha. Ett lugnt trevligt samtal som kanske mynnar ut i ett förslag på utrustning.

Om ni sedan vill så kan vi beställa elektroniken åt er. Vi kan också se till att allt kommer på plats och fungerar. Sedan lär vi er hur ni hanterar elektroniken. Vill ni så skriver vi naturligtvis enkla instruktioner åt er, så ni slipper öppna instruktionsboken!

Fixarvilliga!

Många har idag inte ork att sätta sig in i allt som händer på teknikmarknaden och i ärlighetens namn är det ganska få som ens orkar öppna instruktionsboken om något krånglar. Tänk om någon kunde komma hem till mig och fixa det åt mig.

Oavsett vart ni köpt elektroniken så hjälper vi er gärna att få allt att fungera. Teknik är ju till för att användas!

Förnuftiga!

Vi är många som upplevt irritationen när något går sönder eller inte fungerar som det ska. Ska man kosta på att försöka reparera eller är det lika bra att köpa nytt på en gång. Tänk om någon kunde komma hem och göra en snabb bedömning och förslag på åtgärd.

Våra tekniker gör gärna ett besök hos er för att bedöma vad som är bäst för er. Om ni sedan vill, så hjälper vi er lösa problemet. 

Tillgängliga?

Vi finns i Gävle och verkar främst i och kring Gävle.

Vid större uppdrag ställer vi naturligtvis också upp på annan ort, om det går att lösa!

Om ni inte har något större uppdrag att erbjuda oss men ändå absolut skulle vilja anlita oss, trots att ni befinner er långt från Gävle, blir vi naturligtvis smickrade! Med smicker kan man komma långt. Hör av er!

Installera i Gävle © 2009-2016 info@installera.net • 073-981 63 11